Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2012 16:55 - Трол
Автор: defender Категория: Забавление   
Прочетен: 14344 Коментари: 41 Гласове:
57

Последна промяна: 10.11.2012 16:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg





Отдавна не ми е интересно да се занимавам с яловите, стерилни, импотентни самотници и затова не исках да пиша настоящия материал, но се налага, защото злоупотребите продължават, а наглеците стават все по-нагли. Хем си знаят насраните гащи, хем не си траят, а зяпат все в чуждата паница. Ти им пускаш великодушно аванта, позволяваш им да се моткат между връзките на обувките ти, да се търкат в коленете ти …. Ама не, те искат да се качат и на главата ти!

На какво разчитат? Hа това, че нормалните хора пишат, творят, създават и не са като тях – само да зяпат другите и да търсят пробойни в системата /колко изкукал трябва да си, за да се занимаваш с подобни глупости?!/ Не е трудно да излъжеш човек, който за разлика от теб, не се занимава с шпиониране и фантазиране.

Ето защо се налага да обясня някои неща – повечето са очевидни, но стига някой да гледа. А хората нямат време, нито желание.

Тук е прието всяка магария да се пише на сметката на Бале. Не искам да го защитавам, но в интерес на истината го обвиняват за много неща, които не са негово дело. Да, той също се гаври, обаче забележете – винаги от профил, за който сам показва, че е негов, и никога не го отрича. По същия начин преди време обвиняваха Гробаря за редица гнусотии, в които нямаше пръст, но и до днес неинформираните може да им вярват. Пак са дело на циркаджиите-лицемери.

Истинските злобари са криещите се зад гърба на Бале, а именно: Елинора и Бексловър/Блекпредатор. Това са хората, които ви обиждат анонимно и ви обвиняват във всички възможни грехове, част от които са измислени от тях самите.

Но да караме поред.

Ако някой се съмнява, че Елинора пише и обижда анонимно, включително себе си в собствения си блог, нека види публикацията й, където плаче за анонимните. Повтарям: плаче, защото временно има проблем и не може да се пускат анонимни коментари. Там апелира към модераторите да върнат анонимните, защото с тях било по-интересно и щяло да стане шоу на първа страница.

Разбирате ли? Тази изкуфяла пенсионерка, представяща се за младо яре, обвини мен, че пускам анонимни коментари срещу нея, въпреки че аз винаги съм й казвал всичко от профил и това се знае. Лицемерно се възмущаваше от анонимните обиди, лъжейки хората, че и тя държи на културното общуване.

Тогава защо реве?!!?

1. Застъпването й за анонимните доказва на 100%, че тя самата пише по този начин, включително в собствения си блог.

2. Онези, които не са нейно дело, са от няколкото й многопрофилни приятели и тя го знае, затова ги защитава.

3. Вече няма съмнение за неистовото й желание да се перчи на първа страница. Класически комплекси!


Това е очевидната логика - срещу нея не можеш да фъфлиш нечленоразделни, шизофренични бабории, продиктувани от изгаряща злоба. За нещастие на Елинора, колкото и да се пеняви, постига обратния на търсения ефект. Нормално – тя може да подценява интелигентността на редовия блогър, но хората вярват на очите си, а не на нейните мастурбации.

Обърнете внимание: говори за някакви, които щели да избягат. Да, ама голяма част вече избягаха, а други се готвят да ги последват. Коя е причината? Че и останалите творят или заради гаврите, споменати от напусналите като конкретна причина?

Виждате ли наглост: човек, който е първа писта на всяка гавра, да говори, че някой щял да избяга. Що за безочие?! Същият човек се скъсва да плюе по друг, а после безсрамно споделя “Аз я харесвам”. Това е прекалено несвързано за да идва от нормален мозък. Само от пиян или луд.

В същия постинг тя недоволства срещу всички, които имат 50 и повече гласа /явно го мисли и за Тит – приятелки ли са?!!!!?/ – виждал съм да казва същото и за всички с над 20 гласа. Би казала и 10, но не го прави, защото самата тя ги има – трябват й за да излезе в по-предни позиции, иначе няма смисъл изобщо да присъства в сайта. Целта е да се фука на първа страница.

Към настоящия момент въпросният постинг има 18 плюса. Вие вярвате ли, че в blog.bg има 18 човека, които биха гласували ЗА анонимната паплач, след като дори някои тролове ги забраниха. Таааа …. нека Пазарджишката простакеса да говори за самогласуване!!! Чудно, как не й става неудобно?!

Дали един постинг е четен или наблюдаваме самогласуване, зависи от самата творба, аудиторията, както и от други неща. Сам по себе си броят гласове не е показателен. Не може да сравняваш една сериозна тема с жалко постче тип “Недовършена 5-та диария”. Hе е ли смешно да слагаш на едно стъпало Мерцедес и Трабант?!

Има и друго. Онези, които събират много гласове, не се стискат за едно плюсче, а го слагат – просто човешко отношение. Близко е до акъла, че ще имат повече съмишленици от другите, на които им се свиди едно цъкване с мишката, сакън да не ги изпреварят в класациите. Кое му е чудното? Гласувайте наред и ще ви отвърнат със същото. Иначе защо да го правят? Cериозно ли очаквате да отговорят с добро на вашата злоба? Все едно ли е дали ще помогнеш на даден човек с пари или ще му вкараш шамар?

То не може да четеш двама-трима души и да плюеш срещу останалите, а после да си мериш гласовете с онези, които обикалят навсякъде и се отнасят с необходимото уважение. Какво очакваш? Да се строят пред твоята врата и да молят за внимание? Каква си ти? Не’ква принцеса, извънземно, божество ли си?! Ако се мислиш за такава, значи мястото ти е при Хитлер и Наполеон от съседната килия.

Не’ква пръдла непотребна ще изисква и ще се мери с другите! Аре чупка! Ти може да си въобразяваш, че оставяш “Шанел 5” след себе си в кенефа, ама никой няма да плати за тази “ценна стока”.

Елинора и Блексловър имат безброй регистрации по всички големи сайтове и мрежи, но не за да създават, а за да обиждат, критикуват и интригантстват. Включително във Фейсбук. Затова не се чудете откъде изникват снимки, до които достъп имат само приятелите ви. Сега вече знаете виновниците.

Дами, внимавайте, когато получавате лични съобщения! Ако не познавате подателя, много е вероятно да идва от някой профил на Блексловър. Този дядка постоянно налита на различни жени, служейки си с всевъзможни лъжи, имитации, интриги и още цял куп номерца, които нормален човек не би използвал.

С Елинора малко сме си писали в blog.bg, но във friends.bg разменихме няколко обширни съобщения.

Почти веднага след регистрацията ми там я попитах кои смята за свои приятели, за да не ги закачам. Посочи само двама - Мар и Мадърборда. С уточнението, че те носели на майтап, значи можело и срещу тях да пиша – нямало да се разсърдят. Сега се сещам, че дума не спомена за Блексловър, който там се казваше Мираж, но сигурно е пропуснала за да не го разпозная. Е, не беше трудно да се сетя кой е този комплeксиран грандоман – там също вонеше на мърша.

Останах изненадан, че не й пука за другите, след като все пак са в един отбор – тролове. Тя обаче стигна по-далече – шашна ме с обидни думи по адрес на всички останали.

1. Али била ненормална бабичка.

2. Рустам - същият като Али. Тогава все още бяха приятели.

3. Панто и Злика – в една категория c горните двама.

4. Бале – пияница.

5. Дарси – лика-прилика с Бале.

5. Хиената – пропаднал тип.

7. Сарториум – подмазвач.

Май само Елена пропусна – нямам спомен да е казвала нещо.

На това му викат змия в пазвата. Хора от тази категория не могат да бъдат приятел на никой, но се специализират във фрапиращо лицемерие, което минава при слабите умове. Щом е такава към привидно най-близките, сещате се каква е спрямо враговете си и въобще всички, които предизвикват у нея завист или други негативни чувства, характерни за малките непотребни душици.

После се информирах дали има модерация и доколко брутален мога да бъда. Елинора ме окуражи, че няма мoдератори, наказания и т.н. Дори опита да форсира събитията с думите “Смело пиши!” Помня ги все едно беше вчера, защото едва тогава си дадох сметка, че тя е обикновена, но порядъчно злобна сеирджийка, която е в интернет за да се наслаждава на гаврите. Tова беше първата чеpна точка, която заработи – разбрах, че не е добронамеpена, както смятах преди това.

Пак от същите съобщения научих, че Елинора не би се срещнала с абсолютно никой от интернет, включително с Мар и Мадърборда. Затова ако видите да твърдят, че я познават, не вярвайте – лично от нея знам, че не е истина.

Въобще тези хора има цял арсенал от номера, на които незапознатите лесно могат да се хванат. Веднага забравете всички блогови легенди – до една са измислени. Като копират някаква статистика, че еди кой си ги е посетил, също е евтин трик. Колко му е да го напишат сами? Фалшиви съобщения и коментари с цел злепоставяне – лесно е да направят стотици такива. Не се хващайте! Би било жалко да ви скарат с ваш приятел по този елементарен начин.

Любимото им е да пускат анонимни обиди към себе си, а отдолу да ги наричат с името на някой техен враг. Демек той ги атакува - вижте колко е лош. Пълна шизофрения - те сами си ги пишат. Помислете: кой ще ги обижда, след като единствено те се занимават с подобни глупости. От нормалните блогъри никой няма да си губи времето по подобен тъп начин.

На тях няма кой да сложи минус, защото не им обръщат внимание, а и липсват желаещи за подобен негативизъм. Затова сами си слагат по някой отрицателен глас и после с коментар се жалват, че “някакви злобари са ги налазили”. Този номер толкова се изтърка, че направо е чудно как не им омръзна. Но бъдете сигурни, че няма да им омръзне да слагат минуси на вас. Знам, не е нормално цял ден да цъкаш палчета, но те друго не умеят. Mногократно предлагахме да бъде премахнато гласуването, обаче все още стои, тъй като е за забавление на троловете и тяхна полза – без самогласуване и самокоментиране няма да излязат в предни позиции, защото никой не им обръща внимание. А премахнат ли най-коментираните от първа страница, което предлагам отдавна, това ще бъде фактическата смърт на злобарите. За тях е много важно да се покажат, но е невъзможно без първа страница в сегашния й вид и едничкото им занимание губи смисъл – моментално ще бъдат забравени.

Ако хванете многократно някой да ви слага минуси, можете да публикувате никнейма му като коментар под постинга – от това се вадят доста заключения и се докладват на модераторите. Имам предвид, ако случайно ви направи впечатление. Иначе е ясно, че това не е занимание за нормални хора.

Последно се изхитриха да пускат коментар от профил, чийто никнейм не е линк, а стои като анонимен – не води на никъде. Hякой се чудеше как става. Е, толкова ли не можете да се сетите, че пускат коментара и после деактивират профила?! Преди в подобни случаи коментарите ставаха анонимни, но от известно време го промениха – никът стои, но не е линк.

Видях мои стари коментари, целите копирани като нови, но анонимно, и отдолу ги наричат с моето име. После започва канонада на лични съобщения “Ето там, казал е същото”. Колко тъп трябва да е човек, за да се хване?! Tо аз не помня къде съм ги пуснал, а те го знаят – това показва кой го е копирал с цел да прави мръсотия. Cъщото се случва и с много други блогъри, но не го подозират. Cамо се чудят откъде им е дошло това-онова, защо им е сърдит техен приятел и т.н.

Вижте блога на Елинора и ще се убедите колко такива има. Освен ако не ги е изтрила, защото това е друг любим номер – говорят каквото говорят, а после трият и викат “Не е вярно”. Широко разпространен сред лицемерите номер. Логиката е: двама-трима да са го видяли, но болшинството едва ли. И старата песен на нов глас.

Не мислете, че злобарите са много на брой. Само няколко, но ви обиждат от различни профили. Тези нищожества плюха по абсолютно всички, които се държат нормално – по Стефан Кръстев, Ангелина Пискова, Гуендолин, Катана, Йотова, Спароток, Шафи, Дулсинея, Вмир, Мариники, Христо27, Касс, Мълчание от надежда …. Стигнаха дори до такива, които може би не знаят с какви вулгарности ги споменават – например Стела50 и Ерато7. Не са подминали нито един, който има повече от 10 гласа на свой постинг. Hяма как да изброя всички, но не хранете илюзии, че са ви пропуснали!

И всичко идва от едни и същи хора. Tе ви мразят неистово, защото създавате, творите, общувате човешки. А те са сами и ако не си гласуват, няма дори в категория да излязат – най-големият им ужас, понеже за разлика от “лошите” творци, имат едно едничко нещо – интернет и никакъв нормален живот.

Обърнете внимание как квичат, без дума да си им казал. Защо? За да привлекат погледите, иначе никой не ги забелязва, а това ги убива – бавно, неумолимо, мъчително … Разбирам да са ги предизвикали, но е точно обратното – ако не се обадят, няма да усетим липсата им. Затова и цялото им блогване е изградено върху плюенето по някой. През останалото време коментират. С други думи – напълно зависими от онези, против които бълват. Наречете го паразитиране, наркомания и т.н. Все ще улучите. Блекпредатор веднъж дори призна в прав текст, че няма къде да начеше крастата си, т.е. да коментира. Е, как ще има, щом самият той участва в гаврите? Какво очаква? Хората да търпят до безкрай? Ако всички бяха безплодни като него, щеше ли изобщо да съществува blog.bg?

Направим ли генерално обобщение на коментари и постинги, излиза следното:

1. Искат те да определят кое е изкуство и кое не – смятат се за капацитети, разбирачи, божи пратеници …

2. Да ги молите за разрешение за да публикувате – понякога не са на кеф и не желаят да ви виждат, което според болната им логика е достатъчна причина да не се обаждате.

3. Държат да определят за всеки блогър индивидуално честотата на публикуване – многократно са казали, показали и доказали, че те могат да пускат по 5-6 постинга на ден, но за други дори вторият е много.

4. Държат да им гласувате – доказва го честото им недоволство, че някой друг имал повече гласове.

А на практика могат само едно: да използват Гугъл, енциклопедията, тоалетна хартия “Белана” и други подръчни средства, които макар и полезни, не помагат да създадат дори една качествена творба. Всъщност и некачествена не могат. Те просто НЕ МОГАТ.

После някой ще каже, че Биг Брадър не е реалността. Е, как да не е?! Тези хора го доказват. Картинката е дори по-черна. Мръсни, долни, подмолни, лъжливи интриганти. Злобата, завистта и комплексите са тяхната същност. Представяте ли си да имате такива колеги? Pаботата би се превърнала в Ад. Може и да ви уволнят заради тях. Духовно осакатени, тотално изпростели, празни – очаквате ли нещо умно или честно от такива? Свикнали сме да го наричаме цигания, но не е справедливо да го прехвърляме само на циганите, защото, както виждате, има го навсякъде, т.е. не е свързано с определен етнос.

Един сайт се крепи на публикациите в него. Хубави или лоши – въпрос на лично мнение. Важното е да ги има. Какво се получава, ако останат само въпросните злобари, изгонили нормалните с гнусните си обиди? Кой ще влезе на място, където има само плевели? А те самите дават ли си сметка, че ако няма гостоприемник, паразитът умира? Вие искате ли да бъдете гостоприемници на тези никому ненужни, стерилни, безинтересни и до болка изтъркани паразити? Те са тук благодарение на вас, творците. Ако ви няма, сайтът отива в небитието, съответно паразитите се изпаряват.

Модераторите понякога реагират, друг път не. Една от тях открито подкрепяше злобарите. В един момент обаче не можа да им помогне и как й се отблагодариха за дългогодишната помощ? С обиди. Вместо ръка да й целуват, видях дори вулгарности по неин адрес и то не анонимно, а от профил. Ето го доказателството, че когато отношенията са изградени върху прогнила основа, въпрос на време е да се изпокарат. Все още ли се съмнявате, че дори помежду си не са приятели, а просто ги е събрала общата любов към гнусотиите и гаврите, иначе не могат да се понасят?

Не позволявайте да ви настройват едни срещу други! След като са несравнимо малко на брой, единственият начин да изпълнят долнопробните си планове е чрез лъжа и измама. От години опитват да прилагат дpевния похват “Разделяй и владей”. Това е обяснението за фалшивите коментари, съобщения и други подобни, които вероятно сте виждали. Помнете: тук нищо не е такова, каквото изглежда. Те много добре знаят, че разполагате с огромна аудитория не само от приятели, но и от читатели – вече споменах, че ви наблюдават навсякъде, включително във Фейсбук. Hарочно отричат, понеже завистта ги е заслепила отдавна – огън, който никога не угасва.

Засега толкова. Ако се отварят, ще има още много информация.






И Пазарджик даде нещо на света
Рейнджър - ново поколение
Галено го нарекоха Дъ Баб ЧушкопеКАната



image







 



Гласувай:
63



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Виж,
10.11.2012 18:19
конкретно с Елинора аз не съм имала неприятности.
Колкото до явлението, което описваш - не е виновен тролът, а този, който създава условията, за да вирее и тези, които са пасивни към тях. Скоро попаднах на едно изказване в смисъл аз нямам нищо срещу еди кой си, не ме замесвайте във вашите отношения. Блогърите не разбират нещо елементарно - помиярите не търпят ярките хора и веднага ще захапят всеки, който е излязъл по-нагоре с интересен постинг. В т.ч. и тях.
Блогърите си остават разединени, сиреч, не противодействат на тролите, а блог.бг. прави пари от конфликтите. И твоят постинг няма да промени това - просто защото няма да обедини другите. Това сме българите. За съжаление.
цитирай
2. defender - 1. angpiskova - Виж,
10.11.2012 18:24
angpiskova написа:
конкретно с Елинора аз не съм имала неприятности.
Колкото до явлението, което описваш - не е виновен тролът, а този, който създава условията, за да вирее и тези, които са пасивни към тях. Скоро попаднах на едно изказване в смисъл аз нямам нищо срещу еди кой си, не ме замесвайте във вашите отношения. Блогърите не разбират нещо елементарно - помиярите не търпят ярките хора и веднага ще захапят всеки, който е излязъл по-нагоре с интересен постинг. В т.ч. и тях.
Блогърите си остават разединени, сиреч, не противодействат на тролите, а блог.бг. прави пари от конфликтите. И твоят постинг няма да промени това - просто защото няма да обедини другите. Това сме българите. За съжаление.


Ти си зает човек и не влизаш често, затова си пропуснала някои нейни коментари при Рустам и в собствения й блог. Сега вече няма и да ги намериш, защото много внимава и трие своевременно - стар, стар, стар тролски номер. Лесен, но ефективен.
цитирай
3. kamosutrov - Коя беше Елинора?
10.11.2012 19:27
:-)))))))))))))))
цитирай
4. анонимен - Как им се занимава не знам? Аз се п...
10.11.2012 19:47
Как им се занимава не знам? Аз се питах как се оправят с многото профили, така и не разбрах..:)
Гласуват с минус едни същи никове, които смятам, че са на един човек...влизат един след друг в ред ...
Елинора е тъпа злобна селянка като добавим и стара мома...какво очаквате да прави освен да злобее...
Всички злобари имат обща черта: САМОТНИ СА!
Ти грешиш единствено за принцесата ти, която има точни попадения, но понякога така греши в изказванията и обидите си, че се чудя как не си го видял...
Предатора дори няма ясна мисъл, никога не разбирам какво иска да каже....
До колко си обективен не мога да кажа, но си тотална щета по отнишение колко добре познаваш мен:)) Ама ХИЧ!! Така, че се подписвам подстатията ти: ДА добра е, но ....с особено мнение!:)
п.п. Бале е клоуна на блога...
п.п. 2. Кажи какво мислиш за ревлата лидис, която добре си комуникира с въпросните тролове?
цитирай
5. анонимен - Сефте видждам това, тотално си в грешка :))....поне до където прочетох....
10.11.2012 19:50
http://defender.blog.bg/zabavlenie/2012/07/20/absoliutnata-ludost.981102

Извинявай, че не съм го видяла, не мога да го дочета, защото глупости за себе си съм чета достатъчно...ако искаш нещо в резюме, с 2-3 изречения да ме обидиш, обещавам да съм прочела този път:)
цитирай
6. motherboard - Тутанчо,
10.11.2012 19:58
колко време ти отне този пасквил? Да ти имам заниманията.
цитирай
7. анонимен - За Гробаря гарантирам 1000% че е ...
10.11.2012 20:03
За Гробаря гарантирам 1000% че е Панто...няма как да знам за Гробаря, когато е писал с ник гробаря аз не бях тук...той ме намери във френдс, от него за 1 път чух за Сашьето....карал ме е да те мразя...а бе ако щете вярвайте, змията дали е във вашата къща ....избора е ваш, не мой:))
цитирай
8. defender - 3. kamosutrov - Коя беше Елинора?
10.11.2012 20:07
kamosutrov написа:
:-)))))))))))))))


И аз забравих. Доколкото помня, броих на онче-бонче и това се падна за героиня на постинга :)))
цитирай
9. defender - Как им се занимава не знам? Аз се п...
10.11.2012 20:14
alllyalllyallly написа:
Как им се занимава не знам? Аз се питах как се оправят с многото профили, така и не разбрах..:)
Гласуват с минус едни същи никове, които смятам, че са на един човек...влизат един след друг в ред ...
Елинора е тъпа злобна селянка като добавим и стара мома...какво очаквате да прави освен да злобее...
Всички злобари имат обща черта: САМОТНИ СА!
Ти грешиш единствено за принцесата ти, която има точни попадения, но понякога така греши в изказванията и обидите си, че се чудя как не си го видял...
Предатора дори няма ясна мисъл, никога не разбирам какво иска да каже....
До колко си обективен не мога да кажа, но си тотална щета по отнишение колко добре познаваш мен:)) Ама ХИЧ!! Така, че се подписвам подстатията ти: ДА добра е, но ....с особено мнение!:)
п.п. Бале е клоуна на блога...
п.п. 2. Кажи какво мислиш за ревлата лидис, която добре си комуникира с въпросните тролове?


Няколко души обикалят и слагат минуси, което направо плаче за психиатър. Просто не е нормално - от никаква гледна точка. Аз минус никога не съм слагал.
Предатора не пропуска възможност да ме спомене "с добро", а това е доказателство, че явно съм му комплекс. В противен случай щеше да му омръзне отдавна. Аз сега го споменавам като отговор, иначе няма да го забележа. Tо какво да му гледаш? Да не е плодовит откъм умни мисли и постинги :)))
цитирай
10. defender - http://defender. blog. bg/zab...
10.11.2012 20:21
alllyalllyallly написа:
http://defender.blog.bg/zabavlenie/2012/07/20/absoliutnata-ludost.981102

Извинявай, че не съм го видяла, не мога да го дочета, защото глупости за себе си съм чета достатъчно...ако искаш нещо в резюме, с 2-3 изречения да ме обидиш, обещавам да съм прочела този път:)


Аз не искам да се карам с теб. Имаше престрелки, но вече съм забравил.
цитирай
11. defender - колко време ти отне този пасквил? Да ...
10.11.2012 20:27
motherboard написа:
колко време ти отне този пасквил? Да ти имам заниманията.

Твоята безпощадна оценка направо ме съсипа. А като знам "ценните ти" занимания, направо се комплексирах.
цитирай
12. анонимен - Ти се караш с мен...аз исках само да ти кажа, че твоята принцеса не е съвсем у ред...
10.11.2012 20:31
defender написа:
alllyalllyallly написа:
http://defender.blog.bg/zabavlenie/2012/07/20/absoliutnata-ludost.981102

Извинявай, че не съм го видяла, не мога да го дочета, защото глупости за себе си съм чета достатъчно...ако искаш нещо в резюме, с 2-3 изречения да ме обидиш, обещавам да съм прочела този път:)


Аз не искам да се карам с теб. Имаше престрелки, но вече съм забравил.


Ти си пристрасетен, не виждаш как изглежда от гледна точка на безпристрастен...въпроса: Кога сере, Кога се е*бе...кога си гледа децата...не и ли каза, нали те пунах във фейса за да видиш, че съм нормален човек....ти нищо не видя, затова реших да те изтрия...файда нямаше...ти си ме наредил като за световно...ха ха наистина си като принцесата същия, много точни определения и тотално грешни....дано точните са повече, че сега не ми се прави статистика!
цитирай
13. kamosutrov - Има два начина да оставиш следа
10.11.2012 20:38
Да пишеш смислено и умно и по този начин да провокираш мислене и мнение.
Вторият начин е да провокираш конфликти. Втория начин е неконструктивен и следата, която остава е следа от мръсен пръст по стена на 00.
цитирай
14. defender - За Гробаря гарантирам 1000% че е ...
10.11.2012 20:40
alllyalllyallly написа:
За Гробаря гарантирам 1000% че е Панто...няма как да знам за Гробаря, когато е писал с ник гробаря аз не бях тук...той ме намери във френдс, от него за 1 път чух за Сашьето....карал ме е да те мразя...а бе ако щете вярвайте, змията дали е във вашата къща ....избора е ваш, не мой:))


Ще ти кажа аз какво знам по въпроса. Няколко души имат /може и още да имат/ паролата за профила Панто. Възможно е и Гробарят да я е имал и дори да е коментирал, както казваш. Но постингите на Панто не са писани от Мариан - гаранция! Tова не отрича изцяло твоите твърдения, но променя картината. Сега нямам време да обяснявам, но тук има хора, които са блогясали много преди аз да се регистрирам в интернет. Те колко са изкукали - не е за вярване!
цитирай
15. анонимен - Дочух, че тутан е лайнар.
10.11.2012 20:53
Пишете ми по това.
цитирай
16. defender - Да пишеш смислено и умно и по този ...
10.11.2012 20:59
kamosutrov написа:
Да пишеш смислено и умно и по този начин да провокираш мислене и мнение.
Вторият начин е да провокираш конфликти. Втория начин е неконструктивен и следата, която остава е следа от мръсен пръст по стена на 00.


Така е. Аз вече не се опитвам да разбера защо някой злобее. Hегов проблем си е и той губи.
цитирай
17. анонимен - Лично Аз Направих профил Панто:)))
10.11.2012 21:10
defender написа:
alllyalllyallly написа:
За Гробаря гарантирам 1000% че е Панто...няма как да знам за Гробаря, когато е писал с ник гробаря аз не бях тук...той ме намери във френдс, от него за 1 път чух за Сашьето....карал ме е да те мразя...а бе ако щете вярвайте, змията дали е във вашата къща ....избора е ваш, не мой:))


Ще ти кажа аз какво знам по въпроса. Няколко души имат /може и още да имат/ паролата за профила Панто. Възможно е и Гробарят да я е имал и дори да е коментирал, както казваш. Но постингите на Панто не са писани от Мариан - гаранция! Tова не отрича изцяло твоите твърдения, но променя картината. Сега нямам време да обяснявам, но тук има хора, които са блогясали много преди аз да се регистрирам в интернет. Те колко са изкукали - не е за вярване!



И не веднъж мариан в скайп ми е давал линк да коментирам новата му статия "Люто чушле"....до като се скарахме заради рустам, панто беше Мариан..след това НЕ ЗНАМ!!!Вероятно е дал и на рустам да пелтечи...все ми е едно, доста го обучавах как да пише, че да хване ред..., но малкия педал се лепна за простака рустам...е да се обичат.....
Все още имам логове как Мариан Борисов ми казва да почакам да мине в сругия си продил Панталей Панталеев....а когато съм сигурна не ме карай да спорим...Елена знае за случая...и не само тя:)
цитирай
18. анонимен - 15. balevindia - Дочух, че тутан е лайнар.
10.11.2012 21:13
ТЕБ никой никога няма да те надмине по лайнярство...успокой се:)
Май дунда хепен те е оставила да скучаеш....ама голяма е дунда тази трътла...трябваше да си вземеш люПка, поне не е толкова изтрщяла...и е добронамерена, можеше да те вкара в пътя...
цитирай
19. defender - Пишете ми по това. Аз чух същото за ...
10.11.2012 21:14
balevindia написа:
Пишете ми по това.

Аз чух същото за теб. Дали не е истина? Пишете ми по това.
цитирай
20. motherboard - колко време ти отне този пасквил? Да ...
10.11.2012 21:14
defender написа:
motherboard написа:
колко време ти отне този пасквил? Да ти имам заниманията.

Твоята безпощадна оценка направо ме съсипа. А като знам "ценните ти" занимания, направо се комплексирах.


Тутане, "ценните ми занимания" ги знаеш от приятелката си леля Гинка, с което, автоматично си противоречиш.
цитирай
21. defender - ТЕБ никой никога няма да те надмине ...
10.11.2012 21:32
alllyalllyallly написа:
ТЕБ никой никога няма да те надмине по лайнярство...успокой се:)
Май дунда хепен те е оставила да скучаеш....ама голяма е дунда тази трътла...трябваше да си вземеш люПка, поне не е толкова изтрщяла...и е добронамерена, можеше да те вкара в пътя...

Този човек така и не измисли нова реплика, тц, тц :))
цитирай
22. defender - колко време ти отне този пасквил? Да ...
10.11.2012 21:38
motherboard написа:
defender написа:
motherboard написа:
колко време ти отне този пасквил? Да ти имам заниманията.

Твоята безпощадна оценка направо ме съсипа. А като знам "ценните ти" занимания, направо се комплексирах.


Тутане, "ценните ми занимания" ги знаеш от приятелката си леля Гинка, с което, автоматично си противоречиш.


Като говоря за "ценните ти" занимания, нямам предвид онова, което работиш, а тукашните ти занимания - да пуснеш една снимка и да се напомпаш с изкуствен трафик. 24 000 посещения не могат да се направят за 24 часа, ако е нормален трафик с истински посетители. Освен ако не притежаваш свръхпосещаван сайт, какъвто нямаш.
Ето, това е абсурдно занимание.
Казах ти - предлагаха да ми обяснят как става, но не пожелах дори да слушам, защото цифрите не могат да кликат на реклами. Трябват реални посетители. А ти какво интересно намираш в заниманието си, нямам представа.
цитирай
23. carlson - Аз искам да се извиня...
10.11.2012 21:39
харесах поста и пожелах да го гласувам, но... натискайки ръчичката за положителен вот, гласът ми бе отчетен като отрицателен - Извинявам се и не знам как да го поправя.
Харесах поста, като смисъл и послание. Не познавам блогерите, за които е написан, просто днес и аз съм обект на нападки в лична от непознати, които ме бъркат с други блогери.
Отново се извинявам най-искрено, за отрицателният вот - макар вината за него да намирам, че не е моя...
Хубава вечер.
цитирай
24. анонимен - Не позна:) Не знам за ценните занимния на елинориното слънце...познай пак:)
10.11.2012 21:44
motherboard написа:
defender написа:
motherboard написа:
колко време ти отне този пасквил? Да ти имам заниманията.

Твоята безпощадна оценка направо ме съсипа. А като знам "ценните ти" занимания, направо се комплексирах.


Тутане, "ценните ми занимания" ги знаеш от приятелката си леля Гинка, с което, автоматично си противоречиш.

цитирай
25. defender - харесах поста и пожелах да го гла...
10.11.2012 21:47
carlson написа:
харесах поста и пожелах да го гласувам, но... натискайки ръчичката за положителен вот, гласът ми бе отчетен като отрицателен - Извинявам се и не знам как да го поправя.
Харесах поста, като смисъл и послание. Не познавам блогерите, за които е написан, просто днес и аз съм обект на нападки в лична от непознати, които ме бъркат с други блогери.
Отново се извинявам най-искрено, за отрицателният вот - макар вината за него да намирам, че не е моя...
Хубава вечер.


Може ли така, бе? Изпуснах глас, а ти даже отрицателен си ми дал, значи цели два съм назад. Все пак благодаря за положителното мнение и се извинявам от името на blog.bg заради трагичната система!
цитирай
26. defender - carlson
10.11.2012 21:49
Поне за качествения ми блог можеше да гласуваш. Hе знам защо си пропуснал :))
цитирай
27. motherboard - 24 000! Ти ме подценяваш :-( Прочетен: 39278 Коментари: 75 Гласове: 15
10.11.2012 21:56
defender написа:

Като говоря за "ценните ти" занимания, нямам предвид онова, което работиш, а тукашните ти занимания - да пуснеш една снимка и да се напомпаш с изкуствен трафик. 24 000 посещения не могат да се направят за 24 часа, ако е нормален трафик с истински посетители. Освен ако не притежаваш свръхпосещаван сайт, какъвто нямаш.
Ето, това е абсурдно занимание.
Казах ти - предлагаха да ми обяснят как става, но не пожелах дори да слушам, защото цифрите не могат да кликат на реклами. Трябват реални посетители. А ти какво интересно намираш в заниманието си, нямам представа.


Може ли да попиташ как става, защото аз не знам? Притежавам собствен сайт и наистина е посещаван, но не може да се мери с посещенията тук. Искаш ли да направим експеримент? Аз ще пусна една снимка, а ти ще разследваш. След това може да напишеш постинг с обобщенията. Бива те да пишеш.

цитирай
28. defender - Като говоря за "ценните ...
10.11.2012 22:17
motherboard написа:
defender написа:

Като говоря за "ценните ти" занимания, нямам предвид онова, което работиш, а тукашните ти занимания - да пуснеш една снимка и да се напомпаш с изкуствен трафик. 24 000 посещения не могат да се направят за 24 часа, ако е нормален трафик с истински посетители. Освен ако не притежаваш свръхпосещаван сайт, какъвто нямаш.
Ето, това е абсурдно занимание.
Казах ти - предлагаха да ми обяснят как става, но не пожелах дори да слушам, защото цифрите не могат да кликат на реклами. Трябват реални посетители. А ти какво интересно намираш в заниманието си, нямам представа.


Може ли да попиташ как става, защото аз не знам? Притежавам собствен сайт и наистина е посещаван, но не може да се мери с посещенията тук. Искаш ли да направим експеримент? Аз ще пусна една снимка, а ти ще разследваш. След това може да напишеш постинг с обобщенията. Бива те да пишеш.


Слушай сега! Намери си любовница! Много по-интересно е :))
цитирай
29. анонимен - ха ха много забавно:))
10.11.2012 22:20
motherboard написа:
defender написа:

Като говоря за "ценните ти" занимания, нямам предвид онова, което работиш, а тукашните ти занимания - да пуснеш една снимка и да се напомпаш с изкуствен трафик. 24 000 посещения не могат да се направят за 24 часа, ако е нормален трафик с истински посетители. Освен ако не притежаваш свръхпосещаван сайт, какъвто нямаш.
Ето, това е абсурдно занимание.
Казах ти - предлагаха да ми обяснят как става, но не пожелах дори да слушам, защото цифрите не могат да кликат на реклами. Трябват реални посетители. А ти какво интересно намираш в заниманието си, нямам представа.


Може ли да попиташ как става, защото аз не знам? Притежавам собствен сайт и наистина е посещаван, но не може да се мери с посещенията тук. Искаш ли да направим експеримент? Аз ще пусна една снимка, а ти ще разследваш. След това може да напишеш постинг с обобщенията. Бива те да пишеш.




За няколко цента влизаш във филма: Колко съм посещаван....толкова си жалък с това помпене.....и какво ти дава това....? Да висиш фалшиво на първа и да изглеждаш като един от сополите там...? Е това са занимания на ''умник''....:)
цитирай
30. анонимен - Виждаш ли
10.11.2012 22:48
разводняването? Ето резултата от писането тук - дори и да напишеш нещо смислено, много от коментарите снижават нивото му рязко.
Разбирам те, че в края на краищата не може само да мълчиш на простотията - трябва и да я сложиш на мястото й в един момент. Ама къде отива енергията? Или по-точно накъде се насочва и кой печели от това насочване?
Е, във всеки случай не такъв като теб, написал един смислен постинг...
цитирай
31. carlson - Ох, нова съм тук и още се ориентирам,
10.11.2012 23:23
...но пропуските ми са поправими:)
Не съм изчела всички постове, за да окачествя като цяло блога, но..
цитирай
32. borjanmljakov - Не знам, кой е тутан, но блогерът дефендер ми се струва говниш.
10.11.2012 23:46
Пишете ми щом и вие мислите така.
цитирай
33. анонимен - Тутурутко,
11.11.2012 00:14
Мадърборда те насра. Броиш ли, броиш ли? При такова маце, как да не го чука човек?
цитирай
34. theeconomist - Пич,
11.11.2012 08:32
от скука ли се занимаваш с другите?

Що не си плетеш собственият новогодишен чорап и не се подреждаш комплексите в него?
цитирай
35. defender - Мадърборда те насра. Броиш ли, б...
11.11.2012 09:10
анонимен написа:
Мадърборда те насра. Броиш ли, броиш ли? При такова маце, как да не го чука човек?

Мадърборда се насра?! Дори да е истина, не виждам защо го казваш. Може да изял нещо развалено. Или е болен. Hе е за подигравка.
Второто изречение не го разбрах. Той ли чука мацето? НА снимката ли чука? Mацето ли чука него? Hякой друг ли чука мацето, а Mадърборда само гледа? Hе си уточнил.
цитирай
36. defender - разводняването? Ето резултата от ...
11.11.2012 18:59
angpiskova написа:
разводняването? Ето резултата от писането тук - дори и да напишеш нещо смислено, много от коментарите снижават нивото му рязко.
Разбирам те, че в края на краищата не може само да мълчиш на простотията - трябва и да я сложиш на мястото й в един момент. Ама къде отива енергията? Или по-точно накъде се насочва и кой печели от това насочване?
Е, във всеки случай не такъв като теб, написал един смислен постинг...


Целта на този постинг е да информира. Да не каже после някой, че нямало откъде да знае, защото когато аз се регистрирах тук, същите вилнееха, а никой не ми е обяснил ситуацията. Само един човек, но това стана значително по-късно, като сега знам за блогбг много повече от него. Информацията, с която разполагам, не съм я събрал сам, но естествено, няма да кажа публично с чия помощ - не искат да се знае, пък и са по-ефективни, когато никой не ги подозира.
То е ясно - лъжецът винаги ще е лъжец. Крадецът пак така. А глупакът още повече. Имам една любима приказка - "Tи го плюеш, той си мисли, че вали". Ужасяващо много хора отговарят на нея - такива не заслужават моето уважение, но пък им се полагат тролските подигравки.
цитирай
37. defender - . . . но пропуските ми са поправим...
11.11.2012 19:00
carlson написа:
...но пропуските ми са поправими:)
Не съм изчела всички постове, за да окачествя като цяло блога, но..


Ами благодаря тогава :)
цитирай
38. defender - Не знам, кой е тутан, но блогерът дефендер ми се струва говниш.
11.11.2012 19:01
borjanmljakov написа:
Пишете ми щом и вие мислите така.


Уааааауууу ..... твоята дълбока мисъл е извънземна! И никога не се повтаряш :))
цитирай
39. defender - от скука ли се занимаваш с другит...
11.11.2012 19:04
theeconomist написа:
от скука ли се занимаваш с другите?

Що не си плетеш собственият новогодишен чорап и не се подреждаш комплексите в него?


Този въпрос ще го зададеш на онези, които се занимават с другите. На мен лично ми писна да гледам обръщане на фактите. Ако ти е трудно да направиш разлика между провокация и отговор на провокация, проблемът е твой. Вече съм го обяснил сто пъти. Нормалните хора не се нуждаят от помощ за да го проумеят.
цитирай
40. defender - .........
11.11.2012 19:16

Вчера пуснах на няколко места коментари и забелязах, че на всяко от тях валят минуси. Абе, кретени, не разбрахте ли, че така потвърждавате думите ми? Докога ще подценявате хората? Не е ли ясно, че всички вярват на очите си, а не на онова, което на вас ви се иска, макар да противоречи на собственото ви поведение? А ако някой все пак се хваща на прозрачните ви трикове, сериозно ли искате да контактувате с чак толкова глупав човек?
За секунда забравете написаното от мен и вземете само последния постинг на Елинора. Хората видяха, че плаче за анонимните. Според вас какви заключения трябва да направят? Че ги мрази?!!! Е, нали им се сърдеше! Защо реве? Нали всеки ще усети как вони "честността й". Колко тъп трябва да е човек за да не види очевидното? Аз ли съм виновен са този неин гаф? Поне веднъж се поставете в ролята на неутрални наблюдатели и ще видите колко сте трагични. Казах ви - по нормалните сайтове такива като вас веднага се докладват за спам. А тук се пишете за онеправдани. Трагично е!
цитирай
41. sofist - Интересно
08.10.2016 05:54
Браво
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: defender
Категория: Забавление
Прочетен: 224919
Постинги: 15
Коментари: 488
Гласове: 3044
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031