Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.08.2011 12:53 - Скучнaта история на моя живот
Автор: defender Категория: Забавление   
Прочетен: 22108 Коментари: 41 Гласове:
72


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg




Здравейте! Днес ще ви разкажа скучната история на моя живот. Изобщо няма да ви е интересна, но аз ще продължа да ломотя, защото от малък съм си досаден. Първо нервирах родителите, после учителите. Никой не ми обръщаше внимание, обаче аз продължавах да моля поне за едно сритване. Понякога това се случваше и аз се чувствах безкрайно щастлив, защото са се сетили за съществуването ми.

Роден съм в провинцията, но няма да кажа точно в кой град, понеже адски много се срамувам от произхода си. Затова си взех черния котарак - цветът му е символ на порочната ми душа - и дойдох в София. Моментално се почувствах софиянец. Нещо повече - започнах да наричам "селяндури" хората от моя роден град, а себе си -  "големото добрутро". Ми, кво пък, не го смятам за абсурдно. Щом аз се мисля за Живия Бог, значи и вие трябва да ме приемете като такъв. В противен случай ще ви нарека "глупаци", защото аз съм последна инстанция по всички въпроси. Определям и налагам мнението си. Другите нямат право на глас.

Дълго време бях самотен, тъй като хората не обичат самовлюбените неандерталци. Чак накрая му намерих цаката, откривайки интернет-форумите. В тях мога да се правя на всякакъв и да лъжа, колкото поискам. Направих редица регистрации с едничката мисъл да се заяждам с всеки срещнат. Около мен бързо се завъртя народ. Мислех ги за глупаци и тайно ги плюех - нещо, което до ден-днешен не подозират. Едва по-късно разбрах, че не всички са чак толкова задръстени. Част от тях все още са ми дружки - вероятно от съжаление. Но други извадиха далеч по-качествени контакти и незабавно ме блокираха във Фейсбук.

Знаете ли какво е да ви разкарат от приятелите във Фейса? Боже, дни и нощи ревах! После реших да отмъстя на дамата, която ме изхвърли като въшливо черно коте. По стечение на обстоятелствата тя е от моя роден град.
Започнах да разправям лъжи. Изкарах я каква ли не и изобщо не се притесних, че фактите се знаят и измишльотините ми никога няма да вържат. Що коментари и лс-та изписах, само аз си знам.

Допълнителна пречка се оказа кавалерът на тази дама. Той е истински мъж, от който съм ял такива шамари, че още ми кънтят ушите. Много пъти опитах да го провокирам с врели-некипели, но той винаги ме затапваше. Наговорих и доста лъжи по негов адрес, приписвайки му моите собствени действия. Така и не успях да подведа нито един свестен блогър. Даже по-лошо - собствените ми приятели ме критикуваха със същите думи, които чух от въпросния Кавалер. А знам, че не са се наговаряли. Изводът? Явно са прави хората, щом е на лице такова недирижирано съвпадение. Обаче няма да падна по гръб и туй-то!

Сън не ме хваща заради този лош Кавалер, който постоянно защитава добронамерените хора и затова има армия от приятели. Страшно му завиждам, че се радва на всеобщо уважение, на което той отговаря по същия начин. Затова реших да го злепоставя. Триех коментарите му, а после лъжех, че уж се крие от мен. В същото време се оплаквах, че не пуска изказванията ми в блога си, а един бърз поглед на негова територия показва, че фактите са точно на обратния полюс.

Ми, кво да правя като дори не умея да лъжа качествено? Толкова хора разкриха спатиите ми, че би трябвало отдавна да съм се скрил, ама нъц - продължавам да досаждам.

Голям проблем се оказа пустата му граматика. Куцо и сакато се скъса да ме реже по тази линия. Положението се влоши, когато се похвалих, че имам "висше образ У вание". Тогава всички разбраха колко е "истинска" дипломата ми. Толкова ли не се намери един, който да ме поправи тихомълком, за да не се излагам пред народа? Що за хора сте вие, бе? Да не помогнете на Кратунчо.

Постоянно лъжа колко не ме интересува популярността, но в същото време правя и невъзможното за да стана известен. Пусках всякакви глупости, палатки, тъпи книжки, споменах и котката ми. Само и само да съм на първа страница. Ама не се получи. Ми, кво да правя като никой не обича злобарите? Също не ми дреме за гласуването, но никога не пропускам да сложа минус.

Пробвах още много неща. Спорех дори там, където няма за какво. Често споменавах думата "аргументи", макар да не знам какво означава, нито пък някога съм предлагал такива. Постоянно ми напомнят, че сам си противореча и поради тази причина не трябва да се представям за Вселенския Разум. Нямам желание да налагам мнението си, но всъщност изобщо не спирам да го правя. Не виждам противоречие в предното изречение - това е просто моята объркана душа.

Страдам и от други разминавания. Всички знаят колко съм многословен. Половината ми коментари са с размерите на постинг, ала обичам да изтъквам, че се изразявам с малко думи. Демек бива ме в словото. Моля, не споменавайте пак граматиката, че ми е болна тема!

Изгарям от желание да се правя на експерт-оценител, но за беда критериите ми се сменят в зависимост от това кого оценявам. Хваля някои, че публикуват само снимки и клипове, но щом други го направят, веднага надигам глас колко са тъпи и прости. Ни най-малко не ме притеснява очевидното противоречие.

Твърдо съм против копипейста. Това не ми пречи аз самият да копирам. То е, защото съм харесал нещо. Другите нямат право да харесат. Така де, аз Божи пратеник ли съм или лукова глава? Привилегиите са само за мен.

Пробвах да плюя по най-популярните, надявайки се многолюдието да ме забележи, ала за моя неприятна изненада се оказа, че черният пиар е вреден за автора си. Пфуй, що ли не го разбрах по-рано? Cега и най-близките ми приятели от реала ме критикуват, че само против другите злословя, вместо да пиша нещо смислено. Tака и не проумяха, че толкова си мога. Лузър по рождение, лузър до гроб.

Някой може ли да ми помогне? Напълно съм зависим от нета, което не ми пречи да разправям същото за други. Вече не знам как да постъпя. Ходих на психиатър, на врачка също. Даже поисках куршум да ми леят. Нъц! Нищо не помага.

Ако някой знае силни лекарства, нека ми пише на лс. Аз обичам да получавам поща. За благодарност ще го наплюя така хубаво, че екваториален дъжд ще му се види като прокапване. Не ме винете! Просто съм си такъв - черен.

Айде, чао! До следващото Откровение блогово. 




Гласувай:
76



Следващ постинг
Предишен постинг

1. defender - mirogankov,
11.08.2011 13:20
правилно ще постъпиш. Тук сме за да споделяме човешки. Но някои са по-човеци. От Господа Бога са ни пратени, за да ни научат кое е стойностно и кое не е. Разбира се, според техните лични предпочитания. Нашите нямат значение.
цитирай
2. анонимен - Въпрос
11.08.2011 14:15
Кой е този смотаняк от поста?
цитирай
3. анонимен - Дефендър
11.08.2011 14:26
Носи се слух че в България щял да идва Арнолд, да снима нов Терминатор. Филмът щял да се казва "THE END OF DEFIANCE"! Филм, в който добрите терминатори унищожават лошите и загиват всички
цитирай
4. defender - Кой е този смотаняк от поста? Да ти ...
11.08.2011 14:37
анонимен написа:
Кой е този смотаняк от поста?

Да ти кажа честно, не съм съвсем сигурен, но опраделено е много задръстен. И като типичния убитак много обича да дава съвети.
цитирай
5. defender - Носи се слух че в България щял да идва ...
11.08.2011 14:38
анонимен написа:
Носи се слух че в България щял да идва Арнолд, да снима нов Терминатор. Филмът щял да се казва "THE END OF DEFIANCE"! Филм, в който добрите терминатори унищожават лошите и загиват всички

Не ми харесва всички да умрат. Трябва да има един Богоизбран - за финалната Диагноза.
цитирай
6. dockholiday - Не закачай човека!
11.08.2011 15:15
Той е убеден в собствените си лъжи.
цитирай
7. virtu - За Нарцис подготвям да пиша в моя блог !
11.08.2011 15:54
Дано ти хареса представянето !
Интересно си написал.
Само мисля , че героят не е задължително да е от провинцията.
Нарцисът е вечен и навсякъде ! :))
цитирай
8. defender - 7. dockholiday - Не закачай човека!
11.08.2011 15:58
dockholiday написа:
Той е убеден в собствените си лъжи.

Някои хора се радват, когато ги закачат. В противен случай са тъжни.
цитирай
9. defender - 8. virtu - За Нарцис подготвям да пиша в моя блог !
11.08.2011 16:00
virtu написа:
Дано ти хареса представянето !
Интересно си написал.
Само мисля , че героят не е задължително да е от провинцията.
Нарцисът е вечен и навсякъде ! :))

Разбира се, Нарцисите съществуват навсякъде. Аз имам предвид точно определен, затова е от провинцията. Hедоумявам защо толкова се срамува от родното си място, но това е факт.
цитирай
10. анонимен - Това по мотиви от Чудомир ли е?
11.08.2011 16:32
M?
цитирай
11. sherif - Та,
11.08.2011 16:52
какво имаме? Един Муньо се изживява като блогър, пишейки обиди към другите. Следователно би трябвало да ги черпи поне по бира, защото без тях ще страда от творческа импотентност.
цитирай
12. defender - 11. анонимен - Това по мотиви от Чудомир ли е?
11.08.2011 17:18
анонимен написа:
M?

Може да е от Дебелянов. Ам'че то друго съществува ли на тази земя?
цитирай
13. defender - какво имаме? Един Муньо се изживява ...
11.08.2011 17:51
sherif написа:
какво имаме? Един Муньо се изживява като блогър, пишейки обиди към другите. Следователно би трябвало да ги черпи поне по бира, защото без тях ще страда от творческа импотентност.

Може да не е само творческа:))
цитирай
14. godfatheraz - Този същият би трябвало да прочете ...
11.08.2011 18:12
Този същият би трябвало да прочете думата "култура" в тълковния речник. Напълно му е непозната. А изказванията му ca да толкова разнопосочни, че всяко едно противоречи на предишното.
цитирай
15. анонимен - :))))))))))
11.08.2011 18:29
Той никога не говори за другите. Само в половината и постинги.
цитирай
16. zaw12929 - Напълно съм зависим от нета, Спо...
11.08.2011 18:32
Напълно съм зависим от нета,
Спокойно, всички сме така- то не е болест, а ... само зараза, нелечима
цитирай
17. defender - Този същият би трябвало да прочете ...
11.08.2011 18:51
godfatheraz написа:
Този същият би трябвало да прочете думата "култура" в тълковния речник. Напълно му е непозната. А изказванията му ca да толкова разнопосочни, че всяко едно противоречи на предишното.

Няма да стане. По някакви необясними причини той е решил, че знае всичко, дори онова, което не му е известно, че съществува. Иди го разбери как се е изкривила психиката му!
цитирай
18. defender - Специално предупреждение.
11.08.2011 18:54
Няма да пускам коментари, съдържащи псувни и лъжи. Глупостите някъде другаде. Особено ако са от блогясали невежи.
цитирай
19. defender - Той никога не говори за другите. ...
11.08.2011 19:04
анонимен написа:
Той никога не говори за другите. Само в половината и постинги.

Как да говори като нито образование има, нито дар слово? Само малоумен може да се съгласи с простотиите му.
цитирай
20. анонимен - Толкова време, а Валсодар не се е обадил.
11.08.2011 20:43
Явно го е хванало шубето.
цитирай
21. tili - Ходил ли си на
11.08.2011 20:46
психиатър? Или поне при Психолога на Блога???
цитирай
22. анонимен - Скапаняк.
11.08.2011 20:57
Да пукнеш дано!
цитирай
23. defender - 21. tili - Ходил ли си на
11.08.2011 21:13
tili написа:
психиатър? Или поне при Психолога на Блога???

Ми, аз съм Психолога на Блога. Обичам да наставлявам. Опитвам да си налагам личното мнение, но все нещо не се получава и това много ме вбесява. После тръгвам да обиждам, щото друго не мога да се сетя. Накрая обявявам всички за луди, понеже не се водят по акъла ми.
цитирай
24. defender - 22. анонимен - Скапаняк.
11.08.2011 21:17
анонимен написа:
Да пукнеш дано!

Типично. Mизерник!
цитирай
25. hijack - Яко си я закъсал, брато. познавах ...
11.08.2011 22:22
Яко си я закъсал, брато.
познавах един такъв - слагаше диагнози на всички наоколо. Сега е любимеца на сестрите в психодиспансера. Дали са му едно детско комплектче "чичо доктор" и настоява да го наричат Гошко Фройда.

цитирай
26. defender - Яко си я закъсал, брато. познавах ...
11.08.2011 22:38
hijack написа:
Яко си я закъсал, брато.
познавах един такъв - слагаше диагнози на всички наоколо. Сега е любимеца на сестрите в психодиспансера. Дали са му едно детско комплектче "чичо доктор" и настоява да го наричат Гошко Фройда.

За същото говорим. Лудият вика, че другите са луди. Подозирам, че повтаря всички диагнози, които му е сложил Чичо Доктор. Но няма да ни излъже. Знаем го що за стока е.
цитирай
27. monaliza121 - Хаха:)))))
12.08.2011 00:03
Вземи си бял котарак или поне пъстър, може да промени цвета на душата ти.:))))
цитирай
28. анонимен - амин
12.08.2011 09:07
браво,изповяда се.сега ще отидеш в рая
цитирай
29. napeto - хахах
12.08.2011 09:17
+ от мен! Ами може би щото живея на 4-ти километър-))))
(пояснение: cuatro miglio -Roma) -)))))
цитирай
30. napeto - -)
12.08.2011 09:19
Ama naistina si zevzek за одобрение сега и да се надявам-))) задържам си плюса-)
цитирай
31. liliyanaandreeva - Простете!
12.08.2011 09:23
Какво е това "лузър"? Повечето коментари съответстват на Вашата история и са в същия стил. Това е болшинството!
цитирай
32. анонимен - Знам за кой става дума. Отвратит...
12.08.2011 09:46
Знам за кой става дума. Отвратителен е. Няма друг толкова мазен и лицемерен лъжец. Така говорят наблюденията ми. Никога не съм контактувала с него и точно заради това бях крайно изненадана, когато получих съобщение “Валсодаре, пак ли си направил нов профил?” Беше от известна блогерка, която в момента е приятелка на Валсодар във Фейсбук. С нея също не бях контактувала, но разпитах и разбрах, че е свястна. Не знам на какъв принцип са се сприятелили. Във всеки случай това съобщение е доказателство, че най-близките приятели на Валсодар го смятат за многопрофилник. Факт, който дотогава не ми беше известен и чак след това обърнах внимание на въпросния блогер. Преди не знаех, че съществува. Разбира се, отрекох да съм негов профил, защото аз най-добре знам, че съм отделен човек. Но това изненадващо съобщение е доста красноречиво за ширещото се мнение.
цитирай
33. defender - Ama naistina si zevzek за одобрение ...
12.08.2011 10:06
napeto написа:
Ama naistina si zevzek за одобрение сега и да се надявам-))) задържам си плюса-)

Тръгнах да пиша два реда, а то излезе цял постинг. Сега освен и аз да кажа, че се изразявам с малко думи:)))
цитирай
34. defender - Вземи си бял котарак или поне пъс...
12.08.2011 10:14
monaliza121 написа:
Вземи си бял котарак или поне пъстър, може да промени цвета на душата ти.:))))

А ако имаме черен котарак, той може ли да побелее от злоба и яд?
:))))))
цитирай
35. defender - браво, изповяда се. сега ще отидеш в ...
12.08.2011 13:18
анонимен написа:
браво,изповяда се.сега ще отидеш в рая

Hякои си мислят, че са Шефовете на Рая. Хубаво, аз само ще го посетя.
цитирай
36. defender - + от мен! Ами може би щото живея на ...
12.08.2011 13:19
napeto написа:
+ от мен! Ами може би щото живея на 4-ти километър-))))
(пояснение: cuatro miglio -Roma) -)))))

Живееш на 4-ти километър? Чакай ме, идвам:)))))))
цитирай
37. defender - 32. liliyanaandreeva - Простете!
12.08.2011 13:20
liliyanaandreeva написа:
Какво е това "лузър"? Повечето коментари съответстват на Вашата история и са в същия стил. Това е болшинството!

Опитах да си направя малко самокритика, но също като прототипа, не успях. Прости ми!
цитирай
38. defender - Знам за кой става дума. Отвратит...
12.08.2011 13:21
анонимен написа:
Знам за кой става дума. Отвратителен е. Няма друг толкова мазен и лицемерен лъжец. Така говорят наблюденията ми. Никога не съм контактувала с него и точно заради това бях крайно изненадана, когато получих съобщение “Валсодаре, пак ли си направил нов профил?” Беше от известна блогерка, която в момента е приятелка на Валсодар във Фейсбук. С нея също не бях контактувала, но разпитах и разбрах, че е свястна. Не знам на какъв принцип са се сприятелили. Във всеки случай това съобщение е доказателство, че най-близките приятели на Валсодар го смятат за многопрофилник. Факт, който дотогава не ми беше известен и чак след това обърнах внимание на въпросния блогер. Преди не знаех, че съществува. Разбира се, отрекох да съм негов профил, защото аз най-добре знам, че съм отделен човек. Но това изненадващо съобщение е доста красноречиво за ширещото се мнение.

Защо не го кажеш от ника си? Честно, стана ми любопитно. Ако пък толкова се притесняваш, можеш и съобщение да пратиш.
цитирай
39. idealist - Ми добро попадение, кво :)
13.08.2011 13:11
Доста успешен и забавен опит за обобщаване на популярен типаж на съвремието ни :) Поздравления за автора!
цитирай
40. анонимен - M.У.
07.10.2011 14:26
Добре си ги видял :)
цитирай
41. apostapostoloff - Запишете се в курс за
10.10.2011 15:21
модерни танци, пийте повечко уиски, а от време на време взимайте Мужик корен и Шлемник байкалски.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: defender
Категория: Забавление
Прочетен: 224895
Постинги: 15
Коментари: 488
Гласове: 3044
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031