Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.06.2011 16:20 - На какво прилича блогът на Рустам?
Автор: defender Категория: Забавление   
Прочетен: 16263 Коментари: 48 Гласове:
78

Последна промяна: 09.06.2011 16:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   




На конкурс Мис България”.
Бързам да ви разочаровам – там красавици няма да намерите. Приликата идва от съвсем друго.
Забелязали ли сте, че всички манекенки по конкурсите четат Куелю и Ницше, възхваляват Фройд и Айнщайн, опияняват се от поезията, която адски много разбират”?
Така и при Рустам. Сбирщина от житейски неудачници, споменаващи непознати за тях имена, които са прочели по блоговете на интелигентните хора. Вместо да попитат знаещите, започват да ги споменават безразборно без никаква връзка и по този начин стават за смях. В крайна сметка така и не научават нищо за хората, с чиито имена си служат.
Фактът, че са отритнати от всички не само тук, а и в реалния живот, говори красноречиво за тяхната оборотност”.
На всичко това те му викат сбирка от интелигенти”. Убеден съм, че и манекенките гледат така на конкурсите по красота.
Рустамовци и Щракалки ходят ходят насам-натам, за да се подмазват и когато бъдат изгонени като мръсни кучета, започват с интригите от страх, че ще се разчуе за поредното им неуспешно сприятеляване.




Гласувай:
80



Следващ постинг
Предишен постинг

1. defender - Кой е Рустам? Един много "...
09.06.2011 16:37
анонимен написа:
Кой е Рустам?

Един много "интелигентен" учител, който мечтае известна журналистка да вземе интервю от него. Но няма изгледи това да се случи.
цитирай
2. анонимен - Кой е Рустам? Един много "...
09.06.2011 16:41
defender написа:
анонимен написа:
Кой е Рустам?

Един много "интелигентен" учител, който мечтае известна журналистка да вземе интервю от него. Но няма изгледи това да се случи.

Има, има, но в някой друг живот:)))
цитирай
3. defender - Кой е Рустам? Един много "...
09.06.2011 16:44
angpiskova написа:
defender написа:
анонимен написа:
Кой е Рустам?

Един много "интелигентен" учител, който мечтае известна журналистка да вземе интервю от него. Но няма изгледи това да се случи.

Има, има, но в някой друг живот:)))

Ха-ха! Но това не му пречи да мечтае. Както знаем, мечтите са безплатни - само те са му останали.
цитирай
4. dockholiday - Щракалка също е много интелигентна.
09.06.2011 16:52
Знае как се сипва гориво в кола. Не мога да си представя по-интелектуално занимание.
цитирай
5. defender - коя е известната журналистка? ...
09.06.2011 17:00
анонимен написа:
коя е известната журналистка?

Говоря по принцип за мечтите на самотния даскал. Отделно, че неговите мераци не са тайна за никой и много лесно можеш да разбереш към кого са адресирани - към онези, по които плюе. Те са го отблъснали и той иска да им отмъсти. Някои от хората, които обижда, съвсем доскоро му бяха в любими, но вече знае, че няма да получи зелена светлина.
цитирай
6. defender - Знае как се сипва гориво в кола. Не ...
09.06.2011 17:03
dockholiday написа:
Знае как се сипва гориво в кола. Не мога да си представя по-интелектуално занимание.

Да не чувам лошо за Щраки! Докато сипва гориво, тя доблроволно рецитира любимите си поети. В резултат клиентите бягат по-бързо от зайци. А един дори си забравил колата, но бил толкова уплашен да не чуе отново "стойностните" поети на кючекинята, че отказал да си прибере возилото.
цитирай
7. defender - се занимаваш с тези, които неодо...
09.06.2011 17:14
анонимен написа:
се занимаваш с тези, които неодобряваш.
Тоест и ти си като тях. Пък може и да си този Руски там.

Вярно, че за него е обичайно сам да се обижда и да се бори със себе си. Вярно е също, че прави профили за да се гаври със собствените си приятели и по този начин ги настройва срещу всички други. Но аз да съм той - това е обида, която не ми бяха казвали. Пуснах коментара ти, защото за разлика от Рустам аз не трия неудобни изказвания.
цитирай
8. dockholiday - Вярно ли е, че pantaleev, lisickka, ...
09.06.2011 17:28
Вярно ли е, че pantaleev, lisickka, pisankaa и lidislidis са профили на Рустам?
цитирай
9. defender - Едно птиченце ми донесе, че Блек...
09.06.2011 17:36
анонимен написа:
Едно птиченце ми донесе, че Блекпредатора сега се дърви на нова мадама, а не само на личните си профили.

Точно така Но там коментира от Бексловър Нали от него се прави на изпечен сваляч Не го е срам. На неговата възраст би трябвало внуци да дундурка - също като Щракалка.
цитирай
10. jediknight - Не се ебавайте с учителя. Tой е спец ...
09.06.2011 17:45
Не се ебавайте с учителя. Tой е спец по "Трактори - управление и ремонт". В това е бъдещето. Светът се нуждае преди всичко от трактори.
цитирай
11. defender - Вярно ли е, че pantaleev, lisickka, ...
09.06.2011 18:16
dockholiday написа:
Вярно ли е, че pantaleev, lisickka, pisankaa и lidislidis са профили на Рустам?

Повече от 200 профила има, но за тези се знае със сигурност. Особено Панталеев и Лисицата заемат половината от коментарите в блога му. Затова не е сложил модерация. Защо му е, след като така или иначе никой реален блогър няма да се включи? Всички го мразят.
цитирай
12. defender - Не се ебавайте с учителя. Tой е спец ...
09.06.2011 18:33
jediknight написа:
Не се ебавайте с учителя. Tой е спец по "Трактори - управление и ремонт". В това е бъдещето. Светът се нуждае преди всичко от трактори.

Съгласен съм. Трактори му е майката. Ако разбираш от тези машини, все едно си нобелов лауреат примерно по физика. Из кръчмите е пълно с трактористи, багеристи и други видове овчари, които дават акъл кое е стойностно и кое не. После отиват вкъщи, пребиват жена си по учителски, с обазователна цел, и когато тя ги напусне, те започват своята дълга обиколкa по интернет форумите.
цитирай
13. defender - ХААААХАХАХААААХА! не знам кой е ...
09.06.2011 19:46
анонимен написа:
ХААААХАХАХААААХА! не знам кой е Рустам и не ме интересува, но познавам много такива "интелектуалци", и, Дефендер, трябва да ти кажа, че изказваш моите мисли! пък и ги изказваш както си трябва, за което ЕВАЛА. само си мисля, че олигофрените, които описваш, никога няма да схванат колко са жалки и ще си обясняват всичко с "те ни завиждат"....

Рустам е точно от групата, която описваш. Всички свестни блогъри имат същото мнение за него, а това неминуемо го озлобява. Плюе и обижда всеки, който не е на негова страна. До момента никой не е успял да прикотка, но не се отказва. Няма избор, защото не разполага с нито един читав фен.
цитирай
14. defender - Доста мислих дали изобщо да се из...
09.06.2011 20:24
анонимен написа:
Доста мислих дали изобщо да се изказвам, защото пак ще започнат спекулациите. В крайна сметка реших да го направя анонимно без да се обяснявам за каквото и да било. Само ще кажа, че моят профил беше доста известен в блогбг дори и сега получавам съобщения с покана да се върна. Все още не съм решила. Причината е именно Рустам. Още от cамото начало той ме сложи в любими и започна да ме сваля. Обясних му, че нямам намерение да се срещам с него. Тогава изведнъж подивя. Започна да разправя, че съм профил на някой, че съм мъж, че сама си коментирам и други подобни глупости. Изтърпях известно време, но накрая реших да се махна. Не искам да му бъркам в здравето. Само ми е жал за хората, които продължават да ми пишат съобщения за да се върна. Те с нищо не са съгрешили за да страдат заради този човек. Ако бях се срещнала с него, Рустам нямаше да говори глупости за мен. Но аз нямам такива намерения. Заради хора като него съм напълно разочарована от българските мъже. Знам, че има свестни. Тях лично поздравявам без да споменавам имена, защото пак ще започнат спекулации. Приятна вечер и ви желая най-голямото щастие на света!

Не знам коя си, но ако се престрашиш да ми пишеш от профила си, можеш да пуснеш едно съобщение. Все повече хора намразват Рустам и смятат да му поискат обяснение за многобройните лъжи. Много жени, популярни в блогбг, спряха да влизат заради него. Този идиот така и не разбра, че с изнудване и заплахи не може да принуди никоя жена да се срещне с него.
цитирай
15. borjanmljakov - Дааа, старият рустам...
09.06.2011 21:12
.
цитирай
16. ketcakuatl - ТОЗИ СУЛЬО - ПУЛЬО ОТ ТОВА ВИРЕЕ
09.06.2011 21:26
Че някой, макар и негативно, обръща внимание на жалката му личност. Комплексари им викат на такива недоносчета. Понеже е сбъркан и жалък индивид, е станал един вид енергиен вампир. Храни се с негативната енергия която предизвиква, и тъмната му, злочеста душа тръпне в конвулсии че все пак някой забелязва негово величество - голямото нищожество! Виждали ли сте мишите очички на профила му? Това е той - гризач, пренасящ болести, вредител, както му казват най - общо. Защо ли отделих толкова внимание на един смотаняк? Носи зараза само плъха, ето че и мен зарази.
цитирай
17. dmv - . Дааа, старият рустам. . . . . Ста...
09.06.2011 21:27
borjanmljakov написа:
.

Дааа, старият рустам...
..

Стар?!Той е звезда бе..ааххаххаха..залязваща//
цитирай
18. анонимен - А коя е тази Пискова?Не участв...
09.06.2011 21:31
А коя е тази Пискова?
Не участвуваше ли тя в некой конкурс за световно неизвестни блогерки?

Голем ташак със сюрията на Ангелинка.

Прав съм значи - прекалено в неин стил - модерация!



цитирай
19. defender - 23. borjanmljakov - Дааа, старият рустам...
09.06.2011 21:37
borjanmljakov написа:
.

Дори бих казал престарял, но все още мераклия. Тежко и горко на блогърка, която му е отказала! Започват едни обиди. А паралелно с тях продължава да я забива. На това му викат шантаж.
цитирай
20. toxic - Здравей, Дифендър
09.06.2011 21:37
наскоро съвсем случайно попаднах на снимката на една много приятна червенокоса дама със същата фамилия като тази на Рустам. Тя е доста рядка, аз поне никога не съм я срещала и е възможно тази жена, която е три години по-малка от него да е негова жена или сестра. Но това няма значение. Питам се ако някой виртуален тарикат с тонове свободно време, обижда тази интелигентна жена по начина по който Рустам прави например с г-жа Пискова, как ли би се почувствал той? Дали ще се "ИЗКЕФИ" както в блога си? Или ще излезе извън кожата си като Веселяка, който Рустам "нахили" с оня пост с фунията? Как ли ще стои тази фуния на снимката на някой близък на Рустам? Просто хипотетичен въпрос, а и отговора няма значение.
цитирай
21. defender - Къде, какво, кой?Не разбрах! Кой е ...
09.06.2011 21:44
анонимен написа:
Къде, какво, кой?Не разбрах! Кой е участвал в конкурс "Мис България"? Този Рустам ли?

Рустам ли? Само за подиума е. Което ми дава идея за бъдещ постинг. Хохохохо!
цитирай
22. toxic - Ан31
09.06.2011 21:48
аз също съм получавала ЛС от Рустам, които честно казано не можах да разбера много. Хилеше ми се и викаше: "Давай, Саше, евала, дерзай", звучеше направо като индиански шаман прекалил с гъбите. Почти си го представих как танцува около огъня.
цитирай
23. defender - Че някой, макар и негативно, обръща ...
09.06.2011 21:48
ketcakuatl написа:
Че някой, макар и негативно, обръща внимание на жалката му личност. Комплексари им викат на такива недоносчета. Понеже е сбъркан и жалък индивид, е станал един вид енергиен вампир. Храни се с негативната енергия която предизвиква, и тъмната му, злочеста душа тръпне в конвулсии че все пак някой забелязва негово величество - голямото нищожество! Виждали ли сте мишите очички на профила му? Това е той - гризач, пренасящ болести, вредител, както му казват най - общо. Защо ли отделих толкова внимание на един смотаняк? Носи зараза само плъха, ето че и мен зарази.

Напълно съм съгласен с теб. Може би част от злобата му се дължи на факта, че отдавна не е виждал жена. Останалото обаче е до характер. Той просто е лош човек. Най-много налита на жени, което означава, че и в действителност е такъв подлизурко. Как да кажa добра дума за него? Невъзможно е.
цитирай
24. defender - Не става ясно защо Рустам постоянно ...
09.06.2011 21:56
gameman написа:
Не става ясно защо Рустам постоянно гледа другите. Работа ли няма или просто е лош човек? Той много избягва този въпрос, защото има само едно възможно обяснение. Хората не правят глупости като неговите от добро сърце

Знаеш ли, бих приел да говори против правителство, полиция, всякакви институции, но не мога да мълча, когато обижда мои приятели. Това, че Рустам няма такива и не може да го проумее, не е мой проблем. Съвсем наскоро нападна Певеца, който е самата доброта. Дразнело го, че се лигавел много. По-голяма простотия не бях чувал, но по-важното е, че той не приема и човешкото отношение. Това означава, че сам не знае какво иска. Хора с такъв проблем, при това мутирал, имат нужда от болногледачка. Пардон, болногледач, защото знаем какво прави с жените!
цитирай
25. lisichka - оф автора трябвало да одобри ай ...
09.06.2011 22:06
оф автора трябвало да одобри
ай чао попаднала съм в бърлогата на скункса
цитирай
26. defender - . Дааа, старият рустам. . . . . Ста...
09.06.2011 22:08
dmv написа:
borjanmljakov написа:
.

Дааа, старият рустам...
..

Стар?!Той е звезда бе..ааххаххаха..залязваща//

Според мен вече е под хоризонта, но щом предлагаш да сме снизходителни, ще оставим за следващия път. Той ще даде повод за публично размазване.
цитирай
27. defender - А коя е тази Пискова? Не участв...
09.06.2011 22:21
alegator написа:
А коя е тази Пискова?
Не участвуваше ли тя в некой конкурс за световно неизвестни блогерки?

Голем ташак със сюрията на Ангелинка.

Прав съм значи - прекалено в неин стил - модерация!

При Пискова да има модерация?!? Кога ли е било това? Май я бъркаш с някой. Може би с Рустам, което е голяма обида за нея и супер комплимент за него.
цитирай
28. defender - при пискова и да има и да няма моде...
09.06.2011 22:34
анонимен написа:
при пискова и да има и да няма модерация, все е тая.
кой пък я коментира тази скучна буля?

Като начало на пътя към твоето просветление, можеш да провериш дали някой я коментира. Щом смяташ, че никой не ходи там, значи ще останеш мноооого изненадан.
цитирай
29. pegas08 - Братя мили, братя....
09.06.2011 22:38
Да ви имам проблемите!!!
Приятна вечер на всички!
цитирай
30. defender - а верно ли дъртата кочина щракалка ...
09.06.2011 22:56
анонимен написа:
а верно ли дъртата кочина щракалка била дъртата кочина русалия?

Тази Русалия са пръв път я чувам. Аз знам за smilena.
цитирай
31. defender - наскоро съвсем случайно попаднах ...
09.06.2011 23:21
toxic написа:
наскоро съвсем случайно попаднах на снимката на една много приятна червенокоса дама със същата фамилия като тази на Рустам. Тя е доста рядка, аз поне никога не съм я срещала и е възможно тази жена, която е три години по-малка от него да е негова жена или сестра. Но това няма значение. Питам се ако някой виртуален тарикат с тонове свободно време, обижда тази интелигентна жена по начина по който Рустам прави например с г-жа Пискова, как ли би се почувствал той? Дали ще се "ИЗКЕФИ" както в блога си? Или ще излезе извън кожата си като Веселяка, който Рустам "нахили" с оня пост с фунията? Как ли ще стои тази фуния на снимката на някой близък на Рустам? Просто хипотетичен въпрос, а и отговора няма значение.

Много добър въпрос. Не знам каква е тази жена, но да вземем някоя негова близка - която и да е. Как ли ще реагира, ако простак като него самия говори лъжи и обижда? Със сигурност няма да се зарадва, нито ще го приеме за майтап. Ама за чуждите е много лесно. Той е по-човек от останалите. Има права, които другите нямат. Направо свят да ти се завие!
цитирай
32. pepelqnka - Рустам ли?Този не беше ли някакво си ...
09.06.2011 23:47
Рустам ли?Този не беше ли някакво си деде от някакво си селце, който вечно си търси с кой да се заяжда?Ами той е лош човек според мен.
цитирай
33. dmv - Кой е ЦАР. . в страната на еднокле...
10.06.2011 00:24
Кой е ЦАР ..в страната на едноклетъчните и господар на самовар.....Ей ви гаанка една...
цитирай
34. defender - И аз не го харесвам този Рустам! Р...
10.06.2011 08:09
анонимен написа:
И аз не го харесвам този Рустам! Разбирам напълно анонимна 21.Вярвам на всяка нейна дума, аз не спрях да влизам в блога си заради него, но и аз получих неприятни неща на ЛС от презрения даскал.И аз предпочитам да го напиша анонимно, защото не ми се иска да си развалям настроението с него.Убедена съм, че има поне още 10 блогърки които могат да кажат същото и да подкрепят и мен и анонимна 21.

За него е напълно нормално да пише съобщения от всякакъв характер. Не само на жени, а и на мъже. Преди време ми казаха, че го прави, защото много хора са му се подигравали. Не знам колко е вярно, но при всички положения е станало преди аз да се регистрирам тук. А и това по никакъв начин не може да го оправдае, понеже напада хора, които с нищо не са му виновни. Да не говорим, че никой не е длъжен да ходи по срещи с него, защото той е решил, че блогбг е сайт за запознанства. Като търси жена, нека пробва по специализираните места. Възможно е там да има по-голям успех.
Няма да споменавам имена, но като видях кои хора гласуваха за този постинг, разбрах, че Рустам е по-мразен, отколкото подозирах. Няма начин толкова хора да грешат. Ако иска да намери жена, задължително трябва да промени поведението си, иначе ще остане сам.
цитирай
35. turb04 - Лелееее, колко неща съм пропуснал, ...
10.06.2011 09:18
Лелееее, колко неща съм пропуснал, докато не се вяствах из блога :)
цитирай
36. defender - оф автора трябвало да одобри ай ...
10.06.2011 09:50
lisichka написа:
оф автора трябвало да одобри
ай чао попаднала съм в бърлогата на скункса

Пускам само съдържателни коментари. Не можеш да се сърдиш. Ти би ли пуснала група нехранимайковци да купонясват в дома ти? После дори няма да разчистиш, защото те ще ревнат, че нарушаваш правата им като не харесваш техния боклук. А ако направо ги изпъдиш, ще приемеш ли твърдението им, че отново нарушаваш правата им щом не ги оставяш да се гаврят с дома ти?
цитирай
37. lisichka - НЯМА ДА ТИ ОТГОВОРЯ ЗАЩОТО ИМАШ МОДЕРАЦИЯ
10.06.2011 09:58
defender написа:
lisichka написа:
оф автора трябвало да одобри
ай чао попаднала съм в бърлогата на скункса

Пускам само съдържателни коментари. Не можеш да се сърдиш. Ти би ли пуснала група нехранимайковци да купонясват в дома ти? После дори няма да разчистиш, защото те ще ревнат, че нарушаваш правата им като не харесваш техния боклук. А ако направо ги изпъдиш, ще приемеш ли твърдението им, че отново нарушаваш правата им щом не ги оставяш да се гаврят с дома ти?

ГОВОРИ СИ САМ НЕ МИ ПРЕЧИШ
цитирай
38. defender - Да ви имам проблемите!!! Приятна ...
10.06.2011 11:15
pegas08 написа:
Да ви имам проблемите!!!
Приятна вечер на всички!

Аз просто искам да помогна на хората. Един учител има проблеми от всякакъв характер и някой трябва да му разясни основните положения на блоговата карта.
цитирай
39. анонимен - Брато,
10.06.2011 11:33
ма ти ни моиш им помогна. Или си дофтор?
цитирай
40. defender - ма ти ни моиш им помогна. Или си до...
10.06.2011 11:45
marapodrobnata написа:
ма ти ни моиш им помогна. Или си дофтор?

Аз съм дофтор по най-наболелите въпроси. И лечението е болезнено за пациента. Мнооого болезнено .....
цитирай
41. defender - Не става ясно защо Рустам постоянно ...
10.06.2011 13:07
gameman написа:
defender написа:
gameman написа:
Не става ясно защо Рустам постоянно гледа другите. Работа ли няма или просто е лош човек? Той много избягва този въпрос, защото има само едно възможно обяснение. Хората не правят глупости като неговите от добро сърце

Знаеш ли, бих приел да говори против правителство, полиция, всякакви институции, но не мога да мълча, когато обижда мои приятели. Това, че Рустам няма такива и не може да го проумее, не е мой проблем. Съвсем наскоро нападна Певеца, който е самата доброта. Дразнело го, че се лигавел много. По-голяма простотия не бях чувал, но по-важното е, че той не приема и човешкото отношение. Това означава, че сам не знае какво иска. Хора с такъв проблем, при това мутирал, имат нужда от болногледачка. Пардон, болногледач, защото знаем какво прави с жените!


Рустам е пълна загадка. Може би му липсва нещо, или някой, или близостта на някой?

Очевидно е, че има липси. Най-вече мозъчни. Но това ни най-малко не го оправдава.
цитирай
42. анонимен - Дифендър,
10.06.2011 13:36
много ти благодаря! Не за първи път получавам защита от теб.
Радва ме фактът, че още има хора, които се противопоставят на опростачването у нас, придобило особен размах през последните години.
Мислех, че този тип мъже отдавна са спомен, но ти и Катана ме оборихте. И определено се радвам на такова оборване!
цитирай
43. defender - много ти благодаря! Не за първи път ...
10.06.2011 14:55
angpiskova написа:
много ти благодаря! Не за първи път получавам защита от теб.
Радва ме фактът, че още има хора, които се противопоставят на опростачването у нас, придобило особен размах през последните години.
Мислех, че този тип мъже отдавна са спомен, но ти и Катана ме оборихте. И определено се радвам на такова оборване!

Трябва да има лъч светлина. А пропадналите да му мислят. Те ще контактуват само със себеподобни.
цитирай
44. teodortodorov - Според мен блоговете не са за да се ...
10.06.2011 15:04
Според мен блоговете не са за да се нападат един друг потребителите, да си завиждат и обиждат. Основната им идея е всеки да сподели мнение, да развие своя тема, проблем, случка... другите да го прочетат и да коментират.
Обидите са глупави, още повече когато са безпочвени и липсва смисълът им. Това е по мое скромно мнение.
Не издребнявайте и се усмихвайте! Бъдете позитивни!

Поздрави,
www.teodortodorov.blog.bg
цитирай
45. defender - Според мен блоговете не са за да се ...
10.06.2011 15:22
teodortodorov написа:
Според мен блоговете не са за да се нападат един друг потребителите, да си завиждат и обиждат. Основната им идея е всеки да сподели мнение, да развие своя тема, проблем, случка... другите да го прочетат и да коментират.
Обидите са глупави, още повече когато са безпочвени и липсва смисълът им. Това е по мое скромно мнение.
Не издребнявайте и се усмихвайте! Бъдете позитивни!

Поздрави,
www.teodortodorov.blog.bg

Точно това обяснявам от много време. Но някои хора отказват да го проумеят. Вместо това обиждат наред. Служат си с лъжи, обиди. После се чудят защо никой не ги понася. Как и защо да ги понасят? Те самите щяха да се намразят, ако можеха да се погледнат отстрани. Не може да плюеш ежедневно, а после да се тръшкаш, че са ти отвърнали. Абсурдът е очевиден.
цитирай
46. defender - Рустам ли?Този не беше ли някакво си ...
10.06.2011 15:23
pepelqnka написа:
Рустам ли?Този не беше ли някакво си деде от някакво си селце, който вечно си търси с кой да се заяжда?Ами той е лош човек според мен.

Много си права. Явно го знаеш що за стока е. Абе, има си някакво самочувствие, но за покритие дума да не става!
цитирай
47. анонимен - Искам
10.06.2011 20:56
да ти се отблагодаря - мини виж последния ми постинг, с който се надявам да ти доставя удоволствие!
Заслужи си го:)
цитирай
48. alexs - Невъзможни неща няма!!!
12.06.2011 21:39
angpiskova написа:
defender написа:
анонимен написа:
Кой е Рустам?

Един много "интелигентен" учител, който мечтае известна журналистка да вземе интервю от него. Но няма изгледи това да се случи.

Има, има, но в някой друг живот:)))

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: defender
Категория: Забавление
Прочетен: 224905
Постинги: 15
Коментари: 488
Гласове: 3044
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031